Sneakpeeq

Sneakpeeq este un site de pe care poti face cumparaturi intr-un mod mai distractiv. Este desemenea o rampa de lansare a unor brand-uri noi, insa puteti gasi si brand-uri pe care le cunoasteti. Chestia fun este ca daca te inscrii iti dau 10$ + alte oferte ( eu parca am prins free shipping + 50%off – nu mai stiu sigur ), intri la produsele care iti plac insa nu o sa poti vedea cat costa… iar aici intervine ”peeq” ai 20 de ”alegeri” sa zic asa. De exemplu: ai vazut un set de pensule care iti plac super mult, intri la ele si dai acolo unde scrie ”peeq” iar atunci iti arata pretul. Din cele 20 ”peeqs” mai ai 19. Daca iti plac le cumperi daca nu nu. Azi mi-au dat free shipping la Real Techniques <3.

O alta chestie distractiva e ca poti castiga niste insigne de tot felul. 10% off, free shipping, 5%off etc etc. Sunt multe de zis. Eu mi-am folosit cei 10$ + insigna de nush cat % off + free shipping si am luat un inel superb gratuit <3 … fara sa platesc nimic.

 Desi am facut asta cand eram in Sua,transportul a durat ceva, cam 2 sapt. Un lucru super tare care mi-a placut a fost ca mi-au folosit numele de facebook, eu am scris doar adresa :)). La noi nu cred ca e posibil asa ceva. Inca un lucru pe care nu il stiu este daca merge si la noi, desi mai sus scrie lei in loc de lei sa stiti ca e $ :)).
O sa incerc sa aflu mult mai multe detalii si o sa revin cu un update.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge