Cum sa arati bine in poze!

Toate ne intrebam ce ar trebui sa facem sa aratam bine in poze fara sa ne simtim prost atunci cand cineva ne eticheteaza pe facebook sau alte retele sociale.


In primul rand trebuie sa folosim pentru machiaj culori mate, care nu lucesc sau au sclipici in ele. Cand vei fi fotografiata trebuie sa te feresti de orice ar putea sa reflete lumina pe fata ta. Blitzul si orice sclipicios pe fata ta va face sa arati lucioasa si uleioasa, nu cum arati naturala.

Pentru rezultate si mai bune aplica machiajul in lumina naturala. Lumina artificiala poate altera aparenta machiajului. In lumina artificiala unele culori pot arata sterse iar asta ne facem sa aplicam mai multa culoare. Cu toate am vazut poze ale noastre cand am crezut ca makeup-ul arata bine inainte sa iesim din casa, insa in poze ne intrebam unde am gresit ca data viitoare sa aratam bine.

Pudra galbena e mai buna pentru poze decat pudra sclipicioasa sau translucenta. Celelalte pudre reflecta lumina si vor face ca fata ta sa luceasca deasemenea poti iesi alba. Sunt sigura ca nu va doriti asta.
Multe dintre noi incearca sa ascunda cearcanele cu putin anticearcan. Este bun zi de zi insa ocazional in poze anticearcanul iese foarte deschis sau prea aspru. Blend-uti / intindeti /amestecati extrem de bine anticearcanul. 
Expertii sugereaza sa folositi eyeliner/tus si mascara/rimel negru. Daca de obicei folositi maro de data aceasta folositi negru. Negrul va face ca ochii sa iasa mai mult in evidenta. 
NU uitati sa va dati cu blush/fard de obraz, deoarece sub un blitz mai puternic puteti iesi alba la fata. Deci fara blush va poate arata ca o pata alba cu ochi, dar nici sa exagerati atunci cand il folositi. Adaugati cate putin. 
Daca te-ai intrebat vreodata cum ar trebuie sa arati bine in poze atunci nu uita de lipstick/ruj. Daca uiti sa te dai cu ruj atunci poti sa risti ca in unele poze aproape sa nu ti se vada buzele. 
Incercati sa nu creati umbre pe fata cu makeup. Nu aplicati un fard inchis sub ochi. Deasemenea invatati sa va pozitionati capul spre camera asa fel incat sa nu creati umbre pe fata sau sub barbie. 
Nu uitati sa folositi picaturi de ochi ca sa scapati de liniile rosii. Puteti deasemenea sa folositi putina culoare alba in coltul intern al ochilor pentru a face ochii sa para mai mari.
Tot ce am scris este orientativ. Daca aveti bani de sedinte foto profesionale atunci nu mai trebuie sa va bateti capul cu nimic, insa daca aveti o sedinta foto intre fete si vreti totusi sa iesiti bine, puteti tine cont de sfaturile de mai sus.
Sper ca va placut acest post 🙂 XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge